Kralkaya Peyzaj Ürünleri sitesine hoş geldiniz...

Peyzaj Hizmet ürünleri üzerine herşey burada!!!

kralkayapeyzaj@hotmail.com || +90 537 295 3919

Yeni Nesil Kış Bahçeleri…

Kış bahçesi, kış bahçesi modelleri ya da kış bahçesi fiyatları… Kış bahçesi ile ilgili aranan her şeyi yeniledik.

Tüm detaylarıyla, 
Yeni Nesil Kış Bahçesi

Kış bahçesi sistemlerinde ulaşılmış en üst düzey yalıtımı ile  kış bahçeleri, size konfor ve keyfi bir arada sunar. Kış bahçesinin etrafını, patentli ve kış bahçesi ile %100 uyumlu cam balkon sistemleri ile kapatılır. İster, temizlenebilir giyotin cam sistemi, tam balkon, ister sürme, ister katlanır cam balkon. Hepsini tek yerden alabilirsiniz. Yetkili uzman bayilerimiz ölçüden, montaja kadar size üst düzey bir deneyim yaşatır.

albert genau kisbahcesi

Kış Bahçesi Modelleri… Ama Hangisi?

 

Premium kış bahçesi modelinde, tavan malzemesi, 10 mm kalınlığında lamine cam veya 16 mm kalınlığında polikarbon levha olabilirken, bazı kış bahçesi modellerinde tavan camı, 4+4+16+6 Isıcam olmaktadır. Bu sistemde, camlar taşıyıcı kiriş  profiline özel tasarım thermal bariyer profil ile sabitlenmektedir. Kış bahçesi, etrafını ısıcam’lı sistemler ile kapatabilir, böylece kış bahçesi keyfinizi mevsimler boyunca uzatabilirsiniz. 

Yeni Nesil Kış Bahçeleri...

Hangi Moddasınız?

Aydınlık, Karanlık, Romantik… Siz Seçin…

Kış bahçelerimizin aydınlatmasında, Led teknolojili ambiance aydınlatma kullanılmaktadır. Dimer ile istediğiniz ışık seviyesini ve parlaklığını siz ayarlayabilirsiniz*. Misafirleriniz geldiğinde full aydınlık yapabilirken, kitap okurken loş aydınlık seviyesine getirebilirsiniz. Tamamen sizin seçiminiz…

*Opsiyoneldir.