Kralkaya Peyzaj Ürünleri sitesine hoş geldiniz...

Peyzaj Hizmet ürünleri üzerine herşey burada!!!

kralkayapeyzaj@hotmail.com || +90 537 295 3919

Peyzaj’da Çim Halı Kullanım Alanları

Peyzaj’da suni çim

Suni çimler, doğal çim görünümündedir. Doğal çimin yetiştirilemediği, bakımının zor olduğu alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Doğal çim görünümlü suni çim halı olan ürünler; otel bahçesi, havuz kenarı ve oyun parkı gibi alanlarda kullanabilirsiniz.

Suni Çim Halı Avantajları

Bu ürünler, bakım maliyeti açısından oldukça avantajlıdır. Suni çimin temizliği oldukça kolaydır.  Bu sayede çim halıyı, belirli periyotlarda temizleyerek uzun süreli kullanım için hazır hale getirebilirsiniz. Seçeceğiniz suni çim ürününün, o alana uygun olması size büyük bir avantaj sağlar.

4 Mevsim Kullanım

Suni halı; 4 mevsim kullanıma uygundur bir zemin ürünüdür . Aynı şekilde yağmur, kar ve güneş gibi doğa olaylarından etkilenmez.

Düşük Bakım Maliyeti

Çim halı doğal görünümü sayesinde, en çok tercih edilen zemin ürünleri arasındadır. Bakım maliyetleri oldukça düşüktür, bu sayede büyük konfor sağlar. Sulama, biçme, gübreleme gibi ek bakım maliyetleri ortadan kaldıran suni çim aynı zamanda tüm mevsim koşullarında kullanılabilen bir üründür.

Uzman Desteği

Suni çim ürünü seçerken, mimari projeler için alanında uzman olan kişilerden destek alabilirsiniz. Uzman desteği aldıktan sonra ürünler hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Farklı iplik sıklıkları ve boylarında üretilen suni çimin seçim, uygulama gibi aşamaları uzun süre kullanım için önemlidir. Kullanım amacına uygun olarak seçilen çim halı ürünü uzun yıllar size hizmet edecektir.  Mesala kır düğünü için ürün alımı yapacaksanız iplik yüksekliği önemli kriterler arasında olacaktır. 

Sektördeki yeri

Türkiye’ye suni çim halı kullanımı halı sahalarla başlamış olup peyzaj alanında kullanımı da hızla artmaktadır.  Farklı kullanım amaçları için üretilen tüm ürünler, çözüm gerektiren zor alanlarda ve alternatif kullanım alanlarında tercih  edilmektedir. Ayrıca satın alma yolculuğunuzda, uzman ekipler tarafından ürün hakkında genel bilgilendirme alınması ve kullanıma göre sıklık ve ip yüksekliği seçilmesi önemlidir.

Özet olareak;

4 mevsim ve uzun yıllar kullanabileceğiniz, UV ışınlarına karşı dayanımı olan, sulama ve ek bakım gerektirmeyen suni çim halı ayrıca doğal görünümlü zemin ihtiyacınızı giderecek bir ürünüdür. Sonuç olarak suni çim avantajları ile ön plana çıkan, alternatif bir zemin ürünüdür.